Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olabilir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yaraşıklı şekilde boş bulundurulmasından, bina yahut davranışyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en koca kalite ve en muvafık eder politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Kelime konusu güç kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yekta kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem soldurmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kellelı kriterler göz önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle muhik bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Projeye en elverişli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı harbi rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında aklı başında geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara oranlı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine yangın kapısı açılan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler dâhilin bile kaygı ediliyor mümkün.

Binanın belirli bölümlerini veya topu topunı saran yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı tanılamayan yangın merdivenleri bugüne derece birgani kişinin yaşamını kurtarmıştır.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen zemin amil bapnın ode metanet seviyesidir. Bu felakete dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page